setkání t-support a Renishaw

prezentace produktů firem Gibbs a Renishaw

Ve čtvrtek 3. února 2005 proběhla v prostorách firmy Renishaw v Brně prezentace produktů
• GibbsCAM
• Renishaw Productivity+ Active Editor
• Renishaw Productivity+ GibbsCAM plug-in
pořádaná společně firmami Renishaw a technology support. Jednalo se o první ze série pravidelných setkání určených přednostně pro prodejce a servisní techniky firem dodávajících obráběcí stroje.

Firma Renishaw, jedna z předních společností v oblasti metrologie, si zvolila mezi světovou konkurencí výrobců programového vybavení v oblasti CAM jako jedinou společnost Gibbs and Associates – v České a Slovenské republice zastoupenou firmou technology-support – a společně vyvinuly nový výkonný doplňkový (plug-in) pro software GibbsCAM. Tento modul představuje nový zjednodušený způsob vytváření měřicích cyklů pro obráběcí stroje. Umožňuje programování řízení procesu a měření spolu s generováním drah nástrojů. 



Účastnící setkání se během celodenního programu seznámili s novými produkty firem Renishaw a Gibbs. Zájemci, kteří využívají GibbsCAM si navíc mohli zdarma nainstalovat 30ti denní zkušební verzi softwaru Productivity+ plug-in, pro ostatní zde byla možnost instalace verze Active Editor - jedné ze tří provedení produktu Productivity+ určené pro uživatele, kteří momentálně nedisponují žádným CAM softwarem, nebo zapůjčení celého setu GibbsCAM + plug-in.

Během odpoledního workshopu měli účastnici možnost seznámit se s oběma softwary, zkonzultovat případné dotazy a dokonce si prakticky vyzkoušet vytvořený měřicí cyklus přímo na obráběcím stroji.

Na tuto úspěšnou akci budou navazovat další, o kterých Vás budeme včas informovat a na které Vás tímto srdečně zveme. 

datum zveřejnění: 9. 2. 2005

info na vyžádání
verze pro tisk